Close
svg

Fotografie

Fotostudio Limburg

Onze fotostudio, gevestigd in Stein heeft diverse specialisaties. Natuurlijk kunnen we ook foto’s maken van gezinnen, kinderen, new-borns en families. Daarnaast hebben we diepgaande kennis van Fashion & Boudoir fotografie. 

 

Voor elk van de sub-takken van sport hebben we een aparte website ingericht. Hieronder vind je een overzicht van onze fotografie richtingen. 

Fashion & Boudoir

We streven ernaar de autoriteit te worden op het gebied van Fashion & Boudoir fotografie in Limburg. Wil je meer weten over Fashion? ga dan naar Fotostudio Limburg. Wil je meer weten over exclusieve boudoir fotografie? ga dan naar Exclusive Boudoir.

Familie

Wij verzorgen een complete videoregistratie van theater, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten. Multicamera registratie tot het uitleveren van medium.

Zakelijk

Presenteer je product in een video en laat je doelgroep zien wat het doet! Denk hierbij aan een productvideo voor webshop, instructie video’s maar ook voor narrowcasting.

Wat fotograferen we?

Een fashion fotoshoot kan bij ons worden gedaan. Heb je ambities om een model te worden of lijkt het je leuk om eens een fashion fotoshoot te doen? Neem dan contact met ons op.

Boudoir fotografie en Lingerie fotografie is een fotografische stijl met sensuele, romantische, sexy of soms erotische foto’s die gemaakt worden in onze professionele fotostudio, op een van onze luxe locaties, of locatie naar wens. Het is anders dan glamour en naaktkunstfotografie. Het straalt de puurheid uit van een vrouw, een tikkeltje ondeugend maar vooral ook exclusiviteit en sensualiteit. Exclusive boudoir fotografie is voor de vrouw maar kan ook zeker gedaan worden als koppel / partner / vriend / vriendin.

Voor newborn fotoshoots bij jullie thuis kan je mij boeken. Ik maak zowel bijzondere foto’s van de baby als spontane lifestyle foto’s van het hele gezin. Je kunt kiezen uit verschillende soorten newborn fotoshoots, maar ook als je speciale wensen hebt dan sta ik hier open voor. Bij alle newborn fotoshoots krijg je altijd de digitale foto’s in hoogste jpg kwaliteit. En zonder watermerk! Je bent geheel vrij om de foto’s te laten afdrukken of een fotoalbum te maken. Natuurlijk kan ik hierbij adviseren of dit verzorgen voor jullie via het DeLuxe pakket.

Wil je al een Newborn fotoshoot boeken? Ga dan naar mijn contactpagina en stuur gerust een email.

Vaak worden er in het laatste jaar van de basisschool, groep 8 een afsluitende musical gehouden door de kinderen voor hun ouders, broertjes, zusjes en vrienden en vriendinnetjes. Wat is nu geen mooiere herinnering dan deze musical op video te hebben!

Voorbeelden

svg

Supervriendelijk, zeer professioneel. Zeker de moeite om te doen bij Fotostudio Limburg! Voor mij 5 sterren! ⭐️

svg
svg

Aleandro

8 Februari, 2022
svg

Op zoek naar een goede fotostudio, zonder onverhoopt voor extra kosten te komen staan? Uw zoektocht stopt hier! Bij deze fotostudio staat de liefde voor het vak nog centraal. Met oog voor compositie geven ze goede tips en denken graag met je mee. Hierbij blijven je eigen ideeën en verwachtingen uiteraard centraal staan. (lees op Google meer)

svg
svg

Pascal Heijlands

5 mei, 2021
svg

Onlangs hebben we een zwangerschapsshoot cadeau gekregen van mijn vriendin; en oh, wat zijn we blij dat dit bij fotostudio Limburg was! We zijn zo tevreden met het resultaat; mooie herinneringen op beeld voor later. Heel veel kwalitatief prachtige foto's gekregen zonder watermerk. We bevelen deze fotostudio zeker aan!

svg
svg

Debbie Van Gelabbeek

August 01, 2020
svg svg