Close
svg

Fotografie

Fotostudio Limburg

TASK4 Studios beschikt over een eigen fotostudio, gevestigd in Born. Wij verzorgen fotografie voor websites, folders, posters en voor artwork.

Daarnaast hebben we diepgaande kennis van fashion fotografie (ook voor de zakelijke markt). 

Voor particulieren fotoshoots verwijzen we je graag door naar onze fotostudio website. 

Zakelijk

Voor zakelijke fotoshoots of voor evenementen zijn onze ervaren fotografen in te zetten. Tevens beschikken wij over een fotostudio voor zakelijke fotoshoots en productfotografie.

Fashion

Voor modellen fotoshoots ten behoeve van magazines of andere visuele uitingen kan je terecht in onze fotostudio. Ook locatie fotografie is mogelijk.

Artwork

Op zoek naar de foto of digitale invulling voor muziek, promotie van events of andere uitingen? Met onze in-house designer, eigen fotostudio maken we het passende plaatje.

Wat doen we?

Voor zakelijke fotografie voor uitingen op social media. Ook voor personeels foto’s in onze studio of op locatie bij het bedrijf. 

Wij maken productfoto’s in onze eigen fotostudio. Niet alleen fotograferen wij, ook nabewerking van de foto’s is bij ons mogelijk. Daarbij leveren we de foto’s op in hoogste kwaliteit en zijn de foto’s rechtenvrij te gebruiken door de klant zonder afkoopsom.

Voor het digitaal restaureren van oude foto’s of andere digitale prints met beschadigingen. Wij scannen en repareren de foto digitaal. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Bij ons kunt u terecht voor een all-in-pakket voor het fotograferen op locatie, nabewerking en oplevering van alle foto’s.

U krijgt de foto’s digitaal in hoogste kwaliteit en zonder watermerk. Daarnaast krijgt u een webversie van de foto’s zodat deze eenvoudig op website of via social media gedeeld kan worden.

Wij maken foto’s van uw evenementen, denk aan:

 • optredens van bands,
 • zang
 • (klassieke) muziekuitvoeringen
 • dansvoorstellingen

De foto’s kunnen gebruikt worden voor fotomarketing, website, social media en ter promotie van uw product, merk of bedrijf.

Een fashion fotoshoot kan bij ons worden gedaan. Modellenburo’s kunnen bij ons terecht voor het maken van foto’s. Heb je ambities om een model te worden of lijkt het je leuk om eens een fashion fotoshoot te doen? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden

Eigen fotostudio

Wij beschikken over een eigen fotostudio met alle mogelijkheden om het product op een professionele manier te fotograferen.

Ook voor (zakelijke) portretfotografie. Voor al deze mogelijkheden helpen we je graag verder!

We hebben 2 in-huis professionele fotografen die ingezet kunnen worden voor fotoshoots op locatie of in de fotostudio.

Niet per foto betalen

Wat ons onderscheidt van de rest van de meeste fotografen is dat wij werken met een uurtarief en niet werken per foto. 

Voor productfotografie waarbij een grote hoeveelheid producten gefotografeerd dienen te worden hanteren we ook ons uurtarief en bespreken we het aantal uur dat nodig is om de foto’s te maken.

 

Het eindresultaat is doorgaans een fysiek medium of downloadlink met alle jpg bestanden in de maximale resolutie die je mag en kunt gebruiken voor eigen doeleinden.

Zakelijke fotografie

Op zoek naar zakelijke fotografie in een professionele studio of op locatie. Heeft u foto’s nodig van personen, gezinnen, groepen, directeuren, managers etc voor een magazine?

Dat kan! We maken regelmatig foto’s die een artikel ondersteunen. Denk aan foto’s van een gezin of een persoon die iets heeft meegemaakt waarover je een artikel wilt publiceren. Wij werken ook met modellen indien je je product wilt presenteren.

 

Wij werken snel, zorgvuldig en zorgen dat de foto’s naar jouw smaak worden bewerkt (of heeft in RAW files). Foto’s worden digitaal aangeleverd.

Wij beschikken over een professionele fotostudio met apparatuur. Je kunt bij ons fotoshoots doen in de studio. Denk hierbij aan bedrijfs fotoshoot van medewerkers voor bijvoorbeeld de website, social media sites, linkedin of Facebook. Een professionele portretfoto van jezelf en medewerkers. Zakelijke fotografie voor startende ondernemers die een goede zichtbaarheid willen creëren door een professionele profielfoto of zakelijke foto’s voor op website of social media kanalen of voor gebruik in bijvoorbeeld een bedrijfsfilm.

 

Ook kunt u bij ons verschillende soorten fotoshoots doen, bijvoorbeeld als een leuk bedrijfsuitje.

Voor meer info over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen via ons contactformulier

Project fotografie

Een selectie van mogelijkheden van projectfotografie zijn:

 • productieprocessen;
 • (nieuw-) bouwprojecten;
 • industriële projecten;
 • architectuur;
 • bedrijfsprocessen;
 • beplantingen en groenvoorzieningen

Foto’s kunnen gebruikt worden om project documentatie te maken of voor gebruik op de website.

Wij komen op locatie foto’s maken. Vervolgens zullen wij de foto’s classificeren in verschillende kwaliteiten en bewerken de foto’s door ze bij te snijden, oneffenheden te retoucheren en ze qua kleur aan te passen zodat ze passen bij de huisstijl.

 

Wij leveren altijd de foto’s digitaal in de hoogste kwaliteit zonder watermerk. Foto’s zijn vrij te gebruiken voor elk doel  zoals website, catalogus, folder, magazine of poster/banner.

 

Bij TASK4 Studios hanteren we een uurtarief en reiskosten en niet per foto. 

Makelaar fotografie

Wacht niet tot de juiste koper voorbij komt, laat je huis/bedrijf opvallen! Professionele fotoshoot van je huis. Neem contact met ons op voor het laten fotograferen van je object.

 

Ook je huis of bedrijf laten fotograferen voor de verkoop?

Bij ons kunt je terecht voor een all-in-pakket voor het fotograferen op locatie, nabewerking en oplevering van alle foto’s.

Je krijgt zo als altijd bij ons de foto’s digitaal in hoogste kwaliteit en zonder watermerk. Daarnaast ontvang je een webversie van de foto’s zodat deze eenvoudig op website of via social media gedeeld kunnen worden.

 

 

Evenementen fotografie

Op zoek naar een fotograaf voor je evenement?
Wij maken foto’s van verschillende evenementen, zoals:

 • optredens van bands,
 • zang,
 • (klassieke) muziekuitvoeringen,
 • dansvoorstellingen.

Wij werken altijd met een uurtarief. Hierbij komt  het zelfde aantal uur aan nabewerking en oplevering van de foto’s bij.  Het is mogelijk om bij ons de foto’s in de hoogste jpg kwaliteit te ontvangen zonder watermerk. Het ontvangen van RAW bestanden kan tegen meerprijs.

 

Gebruik van de foto’s

U bent vrij de foto’s te gebruiken voor elk doel, denk hierbij aan:

 • Website (bedrijven en particulieren)
 • Webshop
 • Drukwerk zoals brochures, flyers, kranten of huistijl
 • Social media

Wij helpen je graag!

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je vragen? Neem dan contact met ons en we helpen je graag verder!

svg svg