Close
svg
TASK4Studios 5 augustus 2022

Muziek op maat gemaakt

Audio & Muzieksvg2 min read
Post Image

Voor het maken van op maat gemaakte muziek onder een bedrijfsfilm of het gebruiken van rechtenvrije muziek, we helpen en adviseren je hierin. Met onze muzikale achtergrond zijn we de match om de juiste snaar te raken!

Doorgaans maken we gebruiken van een grote, online muziekbibliotheek om snel en daadkrachtig muziek onder uw (video)productie te plaatsen. Dit gaat snel en kost relatief weinig. Je hebt de keuze uit zakelijke to compleet uitgewerkte filmmuziek ter beschikking.

Simplicity is the final achievement. After one has played a vast quantity of notes and more notes, it is simplicity that emerges as the crowning reward of art.
― Frédéric Chopin

Het enige nadeel van het kopen van online, rechtenvrije muziek is dat deze muziek door meerdere klanten zijn gekocht. Dus de muziek is niet uniek voor uw productie. Er is een reële kans dat je de muziek ergens anders nog een keer tegen komt.

Het is dan ook mogelijk om rechtenvrije muziek op maat te produceren. Hierdoor kunt u als klant een eigen identiteit geven en is hierbij ook verzekerd van 100% rechtenvrije en unieke muziek.

Radio commercials opnemen

Heeft u een radiocommercial nodig?

Dan bent u aan het juiste adres! We hebben de mogelijkheden dat u zelf (of uw collega) de commercial inspreekt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een stemacteur in te huren.
Daarnaast putten we uit grote bibliotheek van rechtenvrije muziek die we toevoegen aan de commercial. De commercial wordt opgeleverd in .wav, .aiff of mp3 formaat (afhankelijk van uw wensen).

svg svg