Close
svg

Over ons

HET VERHAAL ACHTER ONS

TASK4 Studios is een creatief media bedrijf gericht op videoproducties, fotografie en websites maken.

We bestaan sinds 2003 en met onze studio zitten we in het Zuiden van Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een solide partner die meedenkt in de juiste oplossing en uitvoering hiervan. En altijd met passie!

TASK4 helpt mensen en organisaties zich optimaal te presenteren naar de buitenwereld, gebruikmakend van de meest geavanceerde creatieve middelen en tools.

 

En eenzaam aan de top is niet onze doelstelling maar samenwerken en plezier hebben in ons werk staat bij ons voorop. Meer weten over ons?

Angelo Houben

Angelo is gespecialiseerd in fotografie, videocamera werk, projectmanagement, fotobewerking, web consultancy, marketing strategie en muziekproducties. Heeft een IT en technische achtergrond. En voor retro computers kan je hem altijd wakker voor maken!

Kim Houben

Kim is gespecialiseerd in camerawerk, videoediting, foto bewerking en muziekproducties. Daarbij ook creatief in webdesign, UI en UX design, Game design, Online marketing. Heeft een IT achtergrond. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Onze dochterondernemingen en websites

Een kopje koffie drinken?

Wij komen graag met je in contact en helpen je graag met een van onze diensten! De koffie of thee staat klaar!

svg svg