Close
svg
TASK4Studios 8 augustus 2022

STAPPENPLAN website laten maken

Post Image

Wil je ook een professionele website laten maken en eenvoudig teksten of nieuwsberichten kunnen toevoegen? Kies voor het relax pakket en laat door ons je website maken. Snel, overzichtelijk en betaalbaar.

Wij maken websites met WordPress. Waarom? WordPress is een open-source content management systeem. Het is gratis in aanschaf en gebruik en ook nog een makkelijk voor jou! 

 

Je kunt hiermee uiteindelijk zelf je website onderhouden zonder tussenkomst van ons.  Met mogelijkheden om teksten, afbeeldingen en nieuwsberichten toe te voegen.

HOE GAAN WE TE WERK?

Bij het opzetten van een website bekijken we wat je doel is. Je wensen en de uitstraling die het moet krijgen. Heb je al teksten, logo, kleurstijlen dan kan je ons dat aangeven. Vervolgens gaan we hier mee aan de slag en regelen we je site van begin tot eind.

 

Het regelen van een naam, domein, inrichten en vullen van de site, vindbaarheid en online marketing, uitleg in gebruik van tot aan technisch onderhoud en nazorg.

 

Zo heb je zelf weinig omkijken naar de site, maar weet je toch dat deze met zorg gemaakt zal worden.

STAPPENPLAN

STAP 1 – Ideeën, brainstormen en overleg

Tijdens stap 1 van het maken van een website zullen we je wensen en ideeën inventariseren. Bij deze stap zal duidelijk worden welke informatie we nodig hebben om te starten. Dit kan in een persoonlijk gesprek bij ons of bij jou op locatie maar ook telefonisch, per videocall of e-mail.
 
 
Denk bij deze stap aan:
  • Heb je al een idee over een website (domein)naam en hosting?
    (Wij adviseren hier graag in)
  • Wat is de doelgroep waar je je op richt?
  • Welke uitstraling moet het krijgen?
  • Hoe belangrijk is het voor je om door (nieuwe) klanten gevonden te worden via zoekmachines zoals Google? Denk aan SEO en Adwords.
  • Wat is je budget? Zowel voor de website als eventueel voor Online marketing.

STAP 2 – Offerte

Na aanleiding van het vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden en ontvang je een passende offerte. Hierbij benoemen we alle opties en punten van stap 1. Aan de hand hiervan weet je precies wat we gaan doen als we starten met de website te maken.

STAP 3 – Aan de slag!

Na bevestiging van de offerte gaan we aan de slag. Doordat wij gebruik maken van het CMS WordPress kunnen we al snel resultaat laten zien. Indien nodig kan je gewenste bestanden en informatie aanleveren die we verwerken in de site.

STAP 4 – Feedback en aanpassingen

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Maar begrijp ook dat een website nooit af is en dat je ook nadat wij klaar zijn je er nog mee bezig zult zijn. Denk aan plaatsen van nieuws, blog berichten, nieuwe producten, etc. Nadat wij de website gereed hebben is er voldoende tijd om bij te sturen daar waar nodig.

STAP 5 – Nazorg en ondersteuning

Nadat de website zijn uiteindelijke vorm heeft geven we je een instructie in het gebruik van WordPress indien je graag eigen berichten wilt plaatsen. Ook adviseren we in gebruik van Adwords of helpen we je op weg met Online Marketing. Denk hierbij aan Social media marketing, email marketing, vindbaarheid, online adverteren en analytics.

 

Onderhoudscontract
Daarnaast is het ook mogelijk om een technisch onderhoudscontract af te sluiten en zorgen we dat je site altijd up-to-date blijft met de laatste beveiligingen, een recente backup heeft, etc. Ook kunnen we je ondersteunen bij het schrijven of plaatsen van nieuwsberichten of artikelen.

Wil jij ook een website?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden zodat jij ook snel online bent met je business!

ADRESGEGEVENS

Graaf van Loonstraat 39
6121 JS Born
Nederland

Bedrijfsgegevens

KVK NR: Z-LIMBURG 14077467
BTW NR: NL812427865B01
BANK: 1717 13 346
IBAN: NL91 RABO 0171 7133 46

Vind ons ook op

svg svg