Close
svg
TASK4Studios 8 augustus 2022

Stappenplan website laten maken

Mediasvg5 min read
Post Image

Wil je ook een professionele website die gevonden wordt? Eenvoudig teksten of nieuwsberichten kunnen toevoegen? Kies voor het complete pakket en laat door ons je website maken.

WordPress is een open-source content management systeem. Hiermee kunt u zelf als ondernemer (of marketeer) zelf uw website onderhouden zonder tussenkomst van ons.  U beschikt over mogelijkheden om teksten, afbeeldingen en nieuwsberichten te beheren.

Voor het maken van een uniek WordPress design, dat helemaal aansluit bij de uitstraling en huisstijl van je eigen bedrijf. Een WordPress website kan al vanaf € 2495,- excl. btw worden gerealiseerd. We kunnen met u samen bekijken welke templates (sjablonen) geschikt zijn voor uw website. Deze sjablonen kunnen worden aangeschaft. De kosten daarvan zijn ca 60 euro. Het is ook mogelijk om een WordPress sjabloon op maat te laten maken. Dit kost echter wat meer. Wij kunnen u hierin adviseren.

HOE GAAN WE TE WERK BIJ HET MAKEN VAN JE WEBSITE?

Bij het opzetten van een website bekijken we wat je doel is met de website. Je wensen en de uitstraling die het moet krijgen. Heb je al teksten, logo, kleurstijlen dan kan je ons dat aangeven. Vervolgens gaan we hier mee aan de slag en regelen we je website van begin tot eind.

 

Het regelen van een website naam, domein, inrichten en vullen van de website, vindbaarheid en online marketing, uitleg in gebruik van de website tot aan technisch onderhoud en nazorg.

 

Zo heb je zelf weinig omkijken naar de website, maar weet je toch dat deze met zorg gemaakt zal worden.

STAPPENPLAN WEBSITE LATEN MAKEN

STAP 1 – Ideeën, brainstormen en overleg

Tijdens stap 1 van het maken van een website zullen we je wensen en ideeën inventariseren. Bij deze stap zal duidelijk worden welke informatie we nodig hebben om met de website te starten. Dit kan in een persoonlijk gesprek bij ons of bij jou op locatie maar ook telefonisch of per e-mail.
 
 
Denk bij deze stap aan:
  • Heb je al een idee over een website (domein)naam en hosting van je website? (Wij adviseren hier graag in)
  • Wat is de doelgroep waar je je op richt?
  • Welke uitstraling moet de website hebben?
  • Hoe belangrijk is het voor je om door (nieuwe) klanten gevonden te worden via zoekmachines zoals Google? Denk aan Adwords.
  • Wat is je budget? Zowel voor de website als eventueel Online marketing.

STAP 2 – Offerte

Na aanleiding van het vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden van de website maken we een passende offerte. Hierbij benoemen we alle opties en punten van stap 1. Aan de hand hiervan weet je precies wat we gaan doen als we starten met de website te maken.

STAP 3 – Website maken

Na bevestiging van de offerte gaan we aan de slag. Doordat wij gebruik maken van het CMS WordPress kunnen we al snel resultaat laten zien. Indien nodig kan je gewenste bestanden en informatie aanleveren die we verwerken in de website

STAP 4 – Feedback en aanpassingen

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met de website. Maar begrijp ook dat een website nooit af is en dat je ook nadat wij klaar zijn met de website er mee bezig zult zijn. Denk aan plaatsen van nieuws, blog berichten, nieuwe producten, etc. Nadat wij de website gereed hebben is er voldoende tijd om de website bij te sturen daar waar nodig.

STAP 5 – Nazorg en ondersteuning

Nadat de website zijn uiteindelijke vorm heeft geven we je een instructie in het gebruik van WordPress indien je graag eigen berichten wilt plaatsen. Ook adviseren we in gebruik van Adwords of helpen we je op weg met Online Marketing. Denk hierbij aan Social media marketing, email marketing, vindbaarheid, online adverteren en analytics.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een technisch onderhoudscontract af te sluiten en zorgen we dat je website altijd up-to-date blijft met de laatste beveiligingen, een recente backup heeft, etc. Ook kunnen we je ondersteunen bij het schrijven of plaatsen van nieuwsberichten of artikelen.

Wij helpen je graag!

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je vragen? Neem dan contact met ons en we helpen je graag verder!

ADRESGEGEVENS

Graaf van Loonstraat 39
6121 JS Born
Nederland

Bedrijfsgegevens

KVK NR: Z-LIMBURG 14077467
BTW NR: NL812427865B01
BANK: 1717 13 346
IBAN: NL91 RABO 0171 7133 46

Vind ons ook op

svg svg