Close
svg
TASK4Studios 1 februari 2013

TASK4 Studios 10 jaar!

Nieuwssvg2 min read
Post Image

2013, 10 jaar TASK4 Studios!

Vanuit een passie om creatief te kunnen zijn, beginnende ondernemers te laten groeien, net als wij van TASK4 dat in die tijd wilde. En altijd 100% gaan voor de klant.

We zijn niet zomaar gegroeid. Tot op de dag van vandaag vinden we het belangrijk om samen te werken. Samen met mede ondernemers, freelancers die ook wat voor ons kunnen betekenen. Je kunt niet alles alleen en door andere te betrekken groei je, hoe groot of klein je bedrijf ook is.

Wij geloven dat uw doel (of bedrijf) net zo belangrijk is als dat van ons, en om die reden streven wij ernaar om u 100% van dienst te kunnen zijn. Ons team kan u met nieuwe creatieve ideeën helpen. Samen met onze diensten kunnen we ook uw doel bereiken! 10 jaar later staan we hier nog steeds voor de volle 100% achter!

Hoe het begon...

TASK4 studios is begonnen met een paar enthousiaste hobbyisten.

Maar we hadden serieuze plannen en wilde met TASK4 groeien. De keuze is destijds gemaakt om met 3 man sterk door te gaan. Deze 3e man was Toine Cremers. Een hele leuk tijd samen gehad met ons drieën, de schouders er onder gezet en er voor gegaan.

 

Maar we groeide hard en door andere werkzaamheden heeft Toine enkele jaren geleden besloten om ons die groei te laten maken en is gestopt. Maar tot op vandaag kunnen we nog altijd van zijn diensten gebruik maken. Mede ook door zijn gedreven inzet hebben we door kunnen groeien. Een gepaste dank je wel vinden we dan ook zeker op zijn plaats. Toine bedankt!

 

Nu 2013, bestaan we 10 jaar en kijken we met veel plezier terug op 10 jaar geschiedenis.

 

Op naar de volgende 10 jaar!

 

Angelo en Kim Houben

svg svg