Close
svg

Videoproducties

Videoproducties

Wij verzorgen een complete videoregistratie van opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten, maar ook opnames van interviews en vlogs. 

 

Multicamera registratie tot het uitleveren van medium. Ons team heeft een muzikale achtergrond en hiermee een perfecte match!

 

Ook voor de lokale ondernemer voor ondersteuning bij het maken van digitale workshops, vlogs of podcasts.

Bedrijfsfilm

Maak je organisatie persoonlijker! Een bedrijfsfilm is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar en een goede visual van je bedrijf, dienst of product.

Muziekvideo

Wij verzorgen een complete videoregistratie van theater, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten. Multicamera registratie tot het uitleveren van medium.

Productvideo

Presenteer je product in een video en laat je doelgroep zien wat het doet! Denk hierbij aan een productvideo voor webshop, instructie video’s maar ook voor narrowcasting.

Wat filmen we allemaal?

Een bedrijfsfilm laten maken waarmee je op eenvoudige maar doeltreffende manier je doelgroep bereikt. Ons creatief productie team kan je helpen met het maken van een bedrijfsfilm van a tot z.

Wij verzorgen een complete videoregistratie van theater, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten. Multicamera registratie tot het uitleveren van medium. Ons team heeft een muzikale achtergrond en hiermee een perfecte match!

Musical van groep 8 van de basisschool of een afsluitende musical van de opleiding tot een musical productie in theater.

We kunnen je vlog, interview of podcast opnemen met video en audio, maar ook ondersteunen in het opzetten hiervan, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en niet afhankelijk bent van een externe partij. Ook voor advies op het gebied van apparatuur, software en techniek.

Wil je als band goede reclame maken? Een clip nodig of optreden professioneel laten filmen? Dan kun je video opnames laten maken van een optreden door TASK4 STUDIOS of je kunt een videoclip laten maken. Hieronder vind je verschillende pakketten met de mogelijkheden

Voorbeelden

task4-studios-videografie-theater-gildeopleiding
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-gildeopleiding
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dansschool-beurban
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dans-muziek-filmen
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dans-03
task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-eriks
Video afspelen over task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-eriks
Video afspelen
task4-studios-videografie-theater-dansschool-beurban-02
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dansschool-beurban-02
Video afspelen over task4-studios-videografie-documentaire-muziekclip
task4-studios-videografie-theater-dans-01
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dans-01
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-cabaret-01
task4-studios-videografie-modeshow
Video afspelen over task4-studios-videografie-modeshow
task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-jan-de-rijk
Video afspelen over task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-jan-de-rijk

Kunnen we je van dienst zijn?

Interesse in het maken van een videoproduct? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.

svg svg