Close
svg

Videoproducties

Videoproducties

Wij maken videoproducties zoals een complete videoregistratie van opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten, maar ook opnames van interviews en vlogs. 

 

Multicamera registratie tot het uitleveren van medium. Ons team heeft een muzikale achtergrond en hiermee een perfecte match!

Ook voor de lokale ondernemer voor ondersteuning bij het maken van digitale workshops, vlogs of podcasts.

Bedrijfsfilm

Maak je organisatie persoonlijker! Een bedrijfsfilm is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar en een goede visual van je bedrijf, dienst of product.

Muziekvideo

Wij verzorgen een complete videoproducties van theater, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten. Multicamera registratie tot het uitleveren van medium.

Productvideo

Presenteer je product in een video en laat je doelgroep zien wat het doet! Denk hierbij aan een productvideo voor webshop, instructie video’s maar ook voor narrowcasting.

Wat filmen we allemaal?

Een bedrijfsfilm laten maken waarmee je op eenvoudige maar doeltreffende manier je doelgroep bereikt. Ons creatief productie team kan je helpen met het maken van een bedrijfsfilm van a tot z.

Ook voor promotievideo of productvideo. 

Wij verzorgen een complete videoregistratie van theater, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten. Multicamera registratie tot het uitleveren van medium. Ons team heeft een muzikale achtergrond en hiermee een perfecte match!

Musical van groep 8 van de basisschool of een afsluitende musical van de opleiding tot een musical productie in theater.

We kunnen je vlog, interview of podcast opnemen met video en audio, maar ook ondersteunen in het opzetten hiervan, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en niet afhankelijk bent van een externe partij. Ook voor advies op het gebied van apparatuur, software en techniek.

Wil je als band goede reclame maken? Een clip nodig of optreden professioneel laten filmen? Dan kun je video opnames laten maken van een optreden door TASK4 STUDIOS of je kunt een videoclip laten maken. Bekijk de verschillende pakketten met de mogelijkheden.

Voorbeelden

task4-studios-videografie-theater-gildeopleiding
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-gildeopleiding
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dansschool-beurban
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dans-muziek-filmen
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dans-03
task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-eriks
Video afspelen over task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-eriks
Video afspelen
task4-studios-videografie-theater-dansschool-beurban-02
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dansschool-beurban-02
Video afspelen over task4-studios-videografie-documentaire-muziekclip
task4-studios-videografie-theater-dans-01
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-dans-01
Video afspelen over task4-studios-videografie-theater-cabaret-01
task4-studios-videografie-modeshow
Video afspelen over task4-studios-videografie-modeshow
task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-jan-de-rijk
Video afspelen over task4-studios-videografie-bedrijfsfilm-jan-de-rijk

Kunnen we je van dienst zijn?

Interesse in het maken van een videoproduct of een van onze videoproducties? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.

Productvideo

Presenteer je product in een video en laat je doelgroep zien wat het doet! Denk hierbij aan een productvideo voor webshop, instructie video’s maar ook voor narrowcasting.

Denk hierbij ook aan het tonen van een video van het product op een beurs of bij de ingang van een locatie of kantoor (Narrowcasting). Met de mogelijkheden van multimedia kan je nu ook beschikken over een professionele product video en kan je je klanten nog beter op de hoogte brengen van je dienst of product!

TOEPASSINGEN VAN EEN PRODUCT VIDEO

Bedrijfsfilm

Maak je organisatie persoonlijker! Een bedrijfsfilm is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar en een goede visual van je bedrijf, dienst of product. Voor zowel kleine ondernemers als grote bedrijven verzorgt TASK4 Studios een compleet videoproduct en kun je bij ons terecht voor dergelijke videoproducties.

Een kijkje in de keuken van een bedrijf geeft de potentiële klant het gevoel het bedrijf al te kennen, waardoor de drempel tot contact opnemen wordt verlaagd. Wanneer dezelfde video wordt geplaatst op Youtube heeft dit een positief effect op de vindbaarheid van uw website door zoekmachines als Google.

 

Denk bij een bedrijfsfilm ook aan:

 • het filmen van projecten
 • het filmen van specifieke onderdelen in de fabricage lijn
 • innovatieve projecten
 • kickstarter, indiegogo of andere fonds wervingsfilms
 • veiligheidsinstructie video’s
 • presentaties
 • product demonstraties
 • staat uw video er niet bij? Neem gerust contact op.

Opties bij onze videoproducties

voice-over

Bij vele opnames is er sprake van een voice-over. Dit is een stem die spreekt bij de beelden die je ziet. Hij of zij licht toe wat je ziet of beschrijft de situatie of onderwerp. Denk hierbij aan de stemmen bij woninginrichting programma’s, eerste hulp/ziekenhuis programma’s en reportages. De kosten hangen af van de professionaliteit van de stemacteur, de lengte van de film en de taal van de film. Wij huren deze mensen freelance in en de bijbehorende kosten zijn in overleg.

(Rechtenvrije) muziek

We kunnen tegen een meerprijs zorgen voor achtergrondmuziek. Er wordt vaak niet stilgestaan bij het feit dat je normale top40 of pop muziek niet mag gebruiken onder een (bedrijfs)film. Daarom is het belangrijk dat je de rechten afkoopt voor het gebruik van een of meerdere muziekstukken. De bedragen hoeven niet echt hoog te zijn.

 

Met deze rechtenvrije muziek heb je in ieder geval geen zorgen dat iemand het er niet mee eens is dat je zijn of haar muziek gebruikt. Wij putten deze muziek uit een online muziek bibliotheek. Het is eventueel ook mogelijk om muziek op maat te laten maken, echter is daar een ander prijskaartje mee gemoeid.

Eindproject op harddisk

Wij bieden de mogelijkheid om tegen meerprijs het videoproject aan te leveren op een portable harddisk (of portable SSD). Op deze manier heb je als organisatie de mogelijkheid om het project voor de toekomst te bewaren. Dit heeft meerdere voordelen:

 • Je hebt zelf altijd een eigen backup van de videobeelden. Wij hebben een video archief, maar kunnen niet garanderen deze langer dan 1,5 jaar in bewaring te hebben. Een gemiddeld project is al gauw 150GB tot 500GB groot. Aangezien opslagruimte prijzig is, zullen oude projecten soms plaats moeten maken voor nieuwe projecten;
 • Zou er iets veranderd moeten worden in de toekomst dan heb je het project altijd beschikbaar;
 • Zou er een nieuwe kortere of langere film gemaakt moeten worden, dan kun je altijd putten uit de bestaande beelden.

Wij helpen je graag!

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je vragen? Neem dan contact met ons en we helpen je graag verder!

ADRESGEGEVENS

Graaf van Loonstraat 39
6121 JS Born
Nederland

Bedrijfsgegevens

KVK NR: Z-LIMBURG 14077467
BTW NR: NL812427865B01
BANK: 1717 13 346
IBAN: NL91 RABO 0171 7133 46

Vind ons ook op

svg svg