Close
svg
TASK4Studios 9 augustus 2022

Waarom een WordPress website

Mediasvg4 min read
Post Image

Een website is niet meer weg te denken, toch is het een kunst om een goede website te maken die er niet alleen stijlvol uitziet maar ook door je doelgroep gevonden zal worden.

Of je nu een WordPress website laat maken of zelf maakt, er zijn een aantal onderdelen die belangrijk zijn om een succesvolle website te hebben en te behouden. Niet alleen met zoekmachine optimalisatie, Adwords ondersteuning of Social media marketing kom je er.

 

Het kan zijn dat je een oude website hebt. Misschien niet op een CMS zoals WordPress gemaakt. Een redesign van uw bestaande website en het verhuizen van je website naar WordPress is dan een optie.

 

Webdesign & website maken

Een website is bij ons inclusief domein registratie, volledige opgezette website, zoekmachine optimalisatieondersteuning bij gebruik van de website plus 1e 6 maanden gratis technisch onderhoud van de website!

 

Google Analytics, Google Adsense, SEO, Online Marketing

Wat heeft u aan een website indien uw doelgroep u niet kan vinden? We adviseren en helpen u verder op het gebied van SEO optimalisatie en Adwords.

Door onze in-huis kennis van SEO, SEA, zoekmachine optimalisatie wordt je website door de juiste doelgroep gevonden.

 

WordPress CMS

Een traditionele website is mogelijk, u kunt ook gebruik maken van het CMS systeem WordPress waar wij gedegen kennis van in huis hebben en u snel met uw bedrijf online kunt zijn.

 

Logo ontwerp en huisstijl

Bent u op zoek naar een logo voor uw bedrijf, of heeft u een vector afbeelding nodig? Ook verzorgen we uw complete huisstijl.

DOOR ONZE METHODE BIJ HET MAKEN VAN EEN WEBSITE, KUNT U AL BINNEN ENKELE DAGEN ONLINE ZIJN EN UW DOELGROEP BEREIKEN. INC. ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE!

Een website bespaart je geld

De kleine ondernemer denkt vaak dat een professionele website bakken met geld kost en daardoor dit maar niet doet. Niets is minder waar. Een goede professionele website en bijpassende webdesign hoeft niet duur te zijn, er zijn vele mogelijkheden waardoor de kosten altijd wel binnen het budget passen.

Als de website dan in de lucht is heeft u er in de meeste gevallen geen grote kosten meer aan. Vergelijk dit dan maar eens met een advertentie in de krant waarmee u de doelgroep probeert te bereiken met 1 advertentie op 1 dag of een geoptimaliseerde website die zakelijk, professioneel overkomt en 24 uur per dag beschikbaar is.

Daarbij, als uw website goed is ingericht levert het nog eens geld op, denk maar eens aan de tijd die u normaal kwijt bent aan het verstrekken van informatie via de telefoon, e-mails, brochures of face-to-face bij een afspraak. Een website kan u al veel tijd besparen, zodat u toekomt aan de dingen die voor u belangrijk zijn: ondernemen!

Professionele uitstraling telt!

Hoevaak gebruikt u zelf niet het internet om een bedrijf op te zoeken en te kijken naar de producten en diensten die ze aanbieden. Als u dan ook een website heeft waarop uw doelgroep en klanten u kunnen vinden en als deze dan ook nog eens professioneel overkomt dan is de kans groot dat men u benadert voor uw diensten of producten.

Vaak zien we nog steeds dat een bedrijf bezuinigt op het maken van een professionele website en snel een eigen website opzet. Jammer, want uw bedrijf zal die professionele uitstraling missen en uw doelgroep zal minder tot geen vertrouwen hebben in het bedrijf dat hier achter zit.

svg svg