Close
svg
TASK4Studios 9 augustus 2022

Waarom een WORDPRESS WEBSITE?

Post Image

Een WordPress website is niet meer weg te denken, toch is het een kunst om een goede website te maken die er niet alleen stijlvol uitziet maar ook door je doelgroep gevonden zal worden.

Of je nu een WordPress website laat maken of zelf maakt, er zijn een aantal onderdelen die belangrijk zijn om een succesvolle website te hebben en te behouden. Niet alleen met zoekmachine optimalisatie, Adwords ondersteuning of Social media marketing kom je er. 

 

Heb je onze handige stappenplan al gelezen?

Het kan zijn dat je een oude website hebt. Misschien niet op een CMS zoals WordPress gemaakt. Een redesign van de bestaande website en het verhuizen van je website naar WordPress is dan een optie.


Webdesign & website maken

Een website is bij ons inclusief domein registratie, volledige opgezette website, zoekmachine optimalisatieondersteuning bij gebruik van de website plus 1e 6 maanden gratis technisch onderhoud van de website!


Google Analytics, Google Adsense, SEO, Online Marketing

Wat heb je aan een website indien je doelgroep je niet kan vinden? We adviseren en helpen je verder op het gebied van SEO optimalisatie en Adwords. Door onze in-huis kennis van SEO, SEA, zoekmachine optimalisatie wordt je website door de juiste doelgroep gevonden.


WordPress CMS

Een traditionele website is mogelijk, je kunt ook gebruik maken van het CMS systeem WordPress waar wij gedegen kennis van in huis hebben en je snel met je bedrijf online kunt zijn.


Logo ontwerp en huisstijl

Ook nog op zoek naar een logo, of omzetten naar vector afbeelding? Ook verzorgen we je complete huisstijl.

DOOR ONZE METHODE BIJ HET MAKEN VAN EEN WEBSITE, BEN JE AL BINNEN ENKELE DAGEN ONLINE OM JE DOELGROEP TE BEREIKEN. INC. ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE!

Een WordPress website bespaart je geld

De kleine ondernemer denkt vaak dat een professionele website bakken met geld kost en daardoor dit maar niet doet. Niets is minder waar. Een goede professionele website en bijpassende webdesign hoeft niet duur te zijn, er zijn vele mogelijkheden waardoor de kosten altijd wel binnen het budget passen.

 

Als de website dan in de lucht is heb je er in de meeste gevallen geen grote kosten meer aan. Vergelijk dit dan maar eens met een online advertentie waarmee je de doelgroep probeert te bereiken met 1 advertentie op 1 dag, of een geoptimaliseerde website die zakelijk, professioneel overkomt en 24 uur per dag beschikbaar is.

 

Daarbij, als je website goed is ingericht levert het nog eens geld op, denk maar eens aan de tijd die je normaal kwijt bent aan het verstrekken van informatie via de telefoon, e-mails, brochures of face-to-face bij een afspraak. 

 

Een website kan je al veel tijd besparen, zodat je toekomt aan de dingen die belangrijker zijn: ondernemen!

online marketing website

Professionele uitstraling telt!

Hoevaak gebruik je zelf niet het internet om een bedrijf op te zoeken en te kijken naar de producten en diensten die ze aanbieden. Als je dan ook een website hebt waarop de doelgroep en klanten je kunnen vinden en als deze dan ook nog eens professioneel overkomt dan is de kans groot dat je verkoopt.

 

Vaak zien we nog steeds dat een bedrijf bezuinigt op het maken van een professionele website en snel een eigen website opzet. Jammer, want je bedrijf zal die professionele uitstraling missen en je doelgroep zal minder tot geen vertrouwen hebben in het bedrijf dat hier achter zit.

svg svg