Close
svg

Website maken

Webdesign, redesign, website beheer en SEO

Geen grote uitgebreide website nodig? Dan is een degelijke basis website een goede start.

Laat je onderneming zien of maak uw product zichtbaar met een professionele website. Met deze website bent je snel online en kan je je klanten er optimaal mee bereiken.

Voor (beginnende) bedrijven, zelfstandige maar ook voor kleine ondernemers is het mogelijk om een professionele website te laten maken door ons. Ook op maat maken is mogelijk. Een website maken vanaf 350,- euro excl. btw.

Website & Design

Geen grote uitgebreide website nodig? Dan is een degelijke basis website een goede start. Ook kunnen we voorzien in webdesign, huisstijl en logo ontwerp.

Online marketing

Je hebt een website, maar dat betekent niet dat je klaar bent. Nu begint het pas. Wat moet je allemaal doen om je website zijn werk te laten doen? Wij weten het!

Website beheer

We verzorgen hosting van de website, onderhoud en het bijhouden van de website. Zo kan jij je focussen op je klanten!

Wat maken we voor je?

Een website nodig voor je bedrijf of vereniging? 

Een website zelf maken is niet moeilijk, maar het gaat er uiteindelijk om dat je gevonden gaat worden online. En daarbij wil je dat je snel en makkelijk je website hebt draaien. Goed onderhoud, goede begeleiding en niet onbelangrijk zoekmachine optimalisatie. Online marketing, productfotografie of andere visuele toevoeging om vervolgens je website en je producten zichtbaar te houden is een goed vervolg nadat je je website hebt staan.

Interesse?

 

Binnen 2 weken al online!

Hoe gaat het in zijn werk als wij een website voor je maken? Hieronder kan je de stappen lezen. Door onze aanpak is het al mogelijk om binnen 2 weken al online te zijn met de website. Doordat wij on the fly werken, dus meteen met de website online gaan, profiteer je ook meteen van de vindbaarheid. Dat nemen we dan ook even meteen voor je mee.  

Installatie en basis inrichting van WordPress op je domein. Ook hier kunnen we de aankoop van verzorgen.

Maak een keuze uit een template of laat een design door ons ontwerpen. Vandaar uit gaan we verder met het opzetten van de website.

Aan de hand van een sitemap en flowchart die we samen opstellen – een overzicht van pagina’s en keywords – maken we de pagina’s aan. 

Afbeeldingen kunnen rechtenvrij via ons aangekocht worden of we gebruiken gratis stockfoto’s. Ondertussen lever je ons de teksten aan voor de website of schrijven wij die.

Omdat de website al in korte tijd online kan zijn, kunnen we meteen werken aan SEO, vindbaarheid van de website door de doelgroep.

 

 

Een duidelijke uitleg van 2 uur over het gebruik van WordPress en hoe je zelf de pagina’s kunt onderhouden. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij wij de gewenste aanpassingen doorvoeren.

Een website (of landingpage) laten maken kan bij ons vanaf 350 euro. Ook kan er een onderhoudscontract per maand genomen worden waarbij wij zorgen dat de website ook technisch blijft lopen en zorgen we voor de nodige updates en onderhoud.

Voorbeelden

Overige opties (tegen meerprijs)

  • Je kunt je eigen website ontwerp aanleveren. Deze kunnen wij omzetten zodat deze gebruikt kan worden in WordPress.
  • Een keuze maken uit een bibliotheek van WordPress templates.
  • Koppeling met social media. Denk hierbij aan een Facebook bedrijfspagina, Twitter, Pinterest, e.d.
  • Een geheel op maat gemaakte website
  • Het laten onderhouden van je site door ons 
  • Fotografie voor website.
  • Videoproductie voor het maken van een productvideo of bedrijfsfilm.

Maatwerk

Indien je gebruik wil maken van verdere mogelijkheden op een website zoals een webshop of andere koppelingen of een webdesign op maat. Dan zijn deze wensen met ons te bespreken om zo tot de juiste website te komen die aansluit bij jouw doel.

Logo & Huisstijl

Start u een nieuwe onderneming of bedrijf en wilt u hierbij uw website voorzien van een nieuw logo en een gehele huisstijl ontwerp?

 

 

Naast dat wij voor u uw website kunnen realiseren kunt u ook bij ons terecht voor deze zaken. Op die manier kunnen we u helpen om uw nieuwe onderneming een goede start te geven, of uw bestaande huisstijl opfrissen.

 

Logo omzetten naar vector formaat?

Een bestaand logo -dat meestal een jpg of png bestand is- om te zetten naar een vector formaat, zoals Adobe Illustrator (ai).

Wij helpen je graag!

Kunnen wij je van dienst zijn of heb je vragen? Neem dan contact met ons en we helpen je graag verder!

ADRESGEGEVENS

Graaf van Loonstraat 39
6121 JS Born
Nederland

Bedrijfsgegevens

KVK NR: Z-LIMBURG 14077467
BTW NR: NL812427865B01
BANK: 1717 13 346
IBAN: NL91 RABO 0171 7133 46

Vind ons ook op

svg svg